Η υγρασία και ο βροχερός καιρός είναι χαρακτηριστικά πολλών περιοχών της χώρας μας και ιδιαίτερα της Ξάνθης, οπότε είναι καλό να γνωρίζουμε τους κινδύνους που συνεπάγονται όταν το πέλμα των ελαστικών μας είναι χαμηλό. Ρίξτε μια ματιά στις συμβουλές του καταστήματος Poutakidis Tire and Wheel Services για τις βροχερές μέρες του χρόνου!

 

Μείνετε σε εγρήγορση στο δρόμο

Ο χρόνος αντίδρασης σε υγρό οδόστρωμα είναι εξαιρετικά σημαντικός καθώς αυξάνεται η απόσταση ακινητοποίησης Οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να γίνουν ταχύτερες για να αποφευχθεί μια σύγκρουση.

Αυξήστε την απόσταση σας από το προπορευόμενο όχημα

Αφήνοντας μεγαλύτερο χώρο σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο χρόνο για να αντιδράσετε.

Μειώστε την ταχύτητά σας στους δρόμους με υγρασία
Επενδύστε σε ποιοτικά ελαστικά

Η απόσταση ακινητοποίησης μπορεί να είναι έως και 30% μεγαλύτερη σε συνθήκες υγρών καιρικών συνθηκών και  αυξάνεται ακόμη περισσότερο όταν το πέλμα των ελαστικών σας είναι χαμηλό. Είναι σημαντικό να ελέγχετε το πέλμα για να βεβαιωθείτε ότι είναι ικανό να αντεπεξέλθει σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, το κατάστημα Poutakidis Tire and Wheel Services σας συνιστά να αντικαθιστάτε τα ελαστικά σας όταν το πέλμα τους φτάσει περίπου τα 3χιλ.

Τακτικοί έλεγχοι στα φανάρια και τους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου

Το κατάστημά μας σας συνιστά να ελέγχετε τα φανάρια σας μία φορά το μήνα μόνο για να βεβαιωθείτε ότι εξακολουθούν να λειτουργούν ή ότι δεν έχουν θαμπώσει

You must be logged in to post a comment.
Menu