Διαθέτοντας έλαιο φλούδας πορτοκαλιού στο μίγμα της γόμας του, το νέο ελαστικό της ιαπωνικής Yokohama με τον ονομασία RV-02 συνδυάζει μέχρι σήμερα αντικρουόμενα χαρακτηριστικά: εξαιρετική πρόσφυση στο βρεγμένο, κορυφαίο κράτημα, πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου και εντυπωσιακά μεγάλη χιλιομετρική απόδοση.

Το νέο ελαστικό BluEarth RV-02, έρχεται να προστεθεί στην γκάμα της Yokohama ως το ιδανικό ελαστικό για τις κατηγορίες οχημάτων SUV, Crossover και MPV. Με τη νέα σύνθεση στο μίγμα της γόμας με double-silica & orange oil, το RV-02 παρουσιάζει αφενός εξαιρετικές περιβαλλοντικές επιδόσεις, αφετέρου μειώνει σημαντικά  την κατανάλωση καυσίμου, αυξάνοντας παράλληλα  τη διάρκεια ζωής του.

Εκτός των παραπάνω, το Yokohama BluEarth RV-02 χαρακτηρίζουν οι υποδειγματικές επιδόσεις, ο υποδειγματικός χειρισμός και το κράτημα στο φρενάρισμα ακόμα και στο βρεγμένο οδόστρωμα, η αυξημένη αντοχή, η άνεση που προσφέρει στην κύλιση, όπως και το χαμηλό επίπεδο θορύβου.

Η Yokohama Rubber Company ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Οκτώβριο του 1917 στην πόλη Yokohama της Ιαπωνίας. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να γνωρίσει τεράστια επιτυχία και να θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων κατασκευαστών ελαστικών παγκοσμίως. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα ελαστικών στην οποία περιλαμβάνονται ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων, motorsport και OTR η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις απατήσεις των οδηγών.

Η Θεοχαράκης ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά Yokohama στην ελληνική αγορά, από το 1957.

https://www.youtube.com/watch?v=tFDkmXf5JvI

[ΠΗΓΗ]
You must be logged in to post a comment.
Menu