Εδώ είναι οι 5 κορυφαίοι λόγοι για να αγοράσετε ελαστικά υψηλής ποιότητας!

Οι άνθρωποι συχνά θεωρούν τα φθηνά ελαστικά ως την εύκολη λύση όταν τα παλιά τους ελαστικά φθάνουν στο τέλος της ζωής τους. Ωστόσο, μακροπρόθεσμα, τα ελαστικά υψηλής ποιότητας μπορούν να αποδειχθούν μια φθηνότερη εναλλακτική λύση, ενώ ταυτόχρονα αυξάνουν την ασφάλεια και την απόδοση.

Εξοικονομήστε χρήματα από τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου

Τα επώνυμα ελαστικά τείνουν να έχουν πολύ καλύτερες αποδόσεις στην κατανάλωση καυσίμου από τα φθηνά ελαστικά. Για να γίνει ευκολότερα αντιληπτό αυτό αρκεί να καταλάβουμε ότι τα ελαστικά υψηλής ποιότητας έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μειώνουν την αντίσταση που δέχεται το όχημά σας από τον δρόμο. Όσο λιγότερη τριβή υπάρχει μεταξύ του αυτοκινήτου και του δρόμου τόσο λιγότερη ενέργεια σπαταλάει ο κινητήρας. Έτσι, έχοντας ένα ελαστικό με μικρότερη αντίσταση σημαίνει ότι εξοικονομείτε καύσιμα.

Τα επώνυμα ελαστικά έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Όπως συμβαίνει με τις τσάντες ή τα ρολόγια ή σχεδόν οποιοδήποτε άλλο προϊόν, όσο πιο ακριβό είναι, τόσο μεγαλύτερη είναι και η διάρκεια ζωής του. Τα ελαστικά των premium εταιριών είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλότερης ποιότητας και μπορούν να διαρκέσουν περισσότερο από αυτά των φθηνότερων εταιριών, πράγμα που σημαίνει ότι ξοδεύετε πραγματικά λιγότερα χρήματα αναλογικά με το συνολικό χρόνο που τα χρησιμοποιήσατε.

Μικρότερη απόσταση ακινητοποίησης

Χάρη στο  κλίμα της Ξάνθης, όλοι γνωρίζουμε ότι μπορεί τη μια στιγμή να έχουμε λιακάδα και στο επόμενο μισάωρο να βρέχει καταρρακτωδώς! Σε αυτό το περίεργο κλίμα, τα ποιοτικά ελαστικά μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Οι αποστάσεις ακινητοποίησης του οχήματος σε υγρές καιρικές συνθήκες μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ ενός έγκαιρου φρεναρίσματος και ενός σοβαρού ατυχήματος. Σε βρεγμένο οδόστρωμα η απόσταση ακινητοποίησης μπορεί να αυξηθεί έως και 15 μ.

Μεγαλύτερη πρόσφυση στο οδόστρωμα και καλύτερος χειρισμός

Τα επώνυμα ελαστικά είναι κατασκευασμένα για να διαρκούν και εκατομμύρια δολάρια έχουν επενδυθεί στην ανάπτυξή τους ώστε να είναι όσο καλύτερα γίνεται. Μόνον οι επώνυμες εταιρίες έχουν τμήματα έρευνας και ανάπτυξης με στόχο τα ελαστικά τους να πετυχαίνουν τις υψηλότερες επιδόσεις σε όλους τους τομείς.

 

Ελάτε στο κατάστημα Poutakidis Tire and Wheel Services για να συζητήσουμε από κοντά τις διαφορές ανάμεσα στα επώνυμα και τα φθηνότερα ελαστικά και να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τις επιδόσεις τους.

Menu